S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

Úvod » PODĽA NÁZVU » Register českých názvov » Ucho Jidášovo » Centrum bylín - UCHO JIDÁŠOVO 50g


        

Centrum bylín - UCHO JIDÁŠOVO 50g


0x

 

Číslo produktu: .Jidášovo ucho
Výrobca: Centrum bylín
Cena bez DPH : 35,93 EUR
Cena s DPH (21 %):
43,48 EUR

do košíka:
  ks  

Kompletné špecifikácie

  • Jidášovo Ucho: Hubová Delikatesa s Mnohými Benefitmi

    Jidášovo ucho, známe tiež ako ucho Judášovo, je huba, ktorá si získala popularitu nielen vďaka svojmu unikátnemu vzhľadu, ale aj pre svoje široké spektrum použitia v kuchyni. V tomto článku sa zameriame na vlastnosti, benefity a možnosti použitia Judášovho ucha bez toho, aby sme uvádzali lekárske odporúčania.

    Vlastnosti a Benefity Judášovho Ucha

    1. Unikátny Textúra: Judášovo ucho má jedinečnú chrupavú a pružnú textúru, ktorá zostáva zachovaná aj po varení.

    2. Neutrálna Chuť: Táto huba má jemnú , takmer neutrálna chuť, čo z nej robí ideálnu prísadu do rôznych pokrmov bez toho, aby prehlušovala ostatné ingrediencie.

    3. Prírodné Zloženie: Judášovo ucho je bohaté na vlákninu a obsahuje esenciálne minerály a vitamíny, ktoré prispievajú k jeho výživovej hodnote. môže byť použitá v rôznych kuchyniach a pokrmoch:

      • Ázijská Kuchyňa: Je často používané v čínskych, japonských a thajských receptoch, najmä v polievkach, vyprážaných pokrmoch a šalátoch.< /li>
      • Polievky a vývary: Vďaka svojej textúre a schopnosti absorbovať chute je ideálnou prísadou do rôznych polievok a vývarov.
      • Stir-fry a Vyprážané Pokrmy< /strong>: Judášovo ucho sa skvele hodí do rýchlych vyprážaných pokrmov, kde dodáva chrumkavosť a obohacuje štruktúru jedla.
      • Šaláty: Môže byť pridané do studených alebo teplých šalátov pre extra textúru a výživovú hodnotu.

      Kombinácia s Ďalšími Ingredienciami

      Jidášovo ucho sa dobre kombinuje s rôznymi ingredienciami a korením:

      • Zázvor a Cesnak: Táto kombinácia je často používaná v ázijskej kuchyni a dodáva pokrmom výraznú chuť.
      • Sójová Omáčka a Ryžový Ocot: Tieto prísady dodajú hube ďalšiu vrstvu chutí a umocnia jej jemnú textúru.
      • Chilli a Limetka: Pre pikantnú a osviežujúcu chuť môžete pridať trochu chilli a limetkovej šťavy.

      Príklady Použitie
      1. Polievky: Pridajte Judášovo ucho do miso polievky alebo čínskej kuracie polievky na zvýraznenie chuti a textúry.

      2. Stir-fry: Použite huby v vyprážaných pokrmoch s kuracím mäsom, zeleninou a zázvorom pre chrumkavú textúru a bohatú chuť.

      3. Šaláty: Pridajte Judášovo ucho do šalátov s mrkvou, uhorkou a sezamovým dresingom pre osviežujúci a chrumkavý prvok.

      4. < li>

        Nudlové Pokrmy: Použite huby v rezancových pokrmoch, ako je pad thai alebo lo mein, pre extra textúru a chutný zážitok.

      Záver

      Jidášovo ucho je vynikajúca huba, ktorá dodá vašim pokrmom jedinečnú chuť a textúru. Či už ju použijete v ázijskej kuchyni, polievkach, vyprážaných pokrmoch alebo šalátoch, Judášovo ucho vám poskytne bohatý a nezabudnuteľný kulinársky zážitok.

Komentáre

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Podmienky ochrany osobných údajov
Zákonným dôvodom spracovanie Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES. Účelom spracovania Vašich osobných údajov je zasielanie daňových dokladov za prenájom systému, obchodných oznámení a činenia iných marketingových aktivít správcom voči Vašej osobe.

 

Opíšte text z obrázku: *
captcha Nový obrázok

Upozornenie. Správca webu si vyhradzuje právo zmazať vulgárne alebo také príspevky, ktoré by poškodzovali záujmy správcu webu.

NzdhOD